VTEM skitter

Auto reparatie bij Autobedrijf BecquerelHeeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij autobedrijf Becquerel in Eindhoven aan het beste adres. Wij repareren uw auto deskundig en zorgen ervoor dat kapotte onderdelen vervangen worden door het beste alternatief. Wij maken uitsluitend gebruik van originele- en A-kwaliteit onderdelen die specifiek voor uw auto bestemd zijn. Bovendien zorgen wij ervoor dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. Met de Vakkennis en ervaring van de 1ste klas automonteurs weet u zeker dat uw auto voor reparatie en onderhoud bij ons in de beste handen is.

Auto-onderdelen bij reparatie

Wij monteren bij het onderhoud en reparaties van auto's enkel 1ste kwaliteit onderdelen! De onderdelenmerken zijn bijna altijd afkomstig van OEM-leveranciers. De afkorting OEM staat voor Original Equipment Manufacturer. Onderdelenmerken die wij monteren, zoals o.a. Bosch, Brembo, Gates, Michelin, Monroe, NGK, SKF, Valeo en VDO, worden ook standaard vanuit de fabriek in de auto gemonteerd.

Door de scherpe inkoop profiteert u mee van scherpe prijzen op originele onderdelen. Op al onze diensten zijn de bovag garantie voorwaarden van toepassing.

Reparatie of onderhoud aan uw auto nodig?

U kunt bij autobedrijf Becquerel online een reparatie of onderhoud aan uw auto inplannen, of neem direct contact met ons op.