APK 2022-01-12T13:57:12+00:00

Algemene Periodieke Keuring (APK) bij Autobedrijf Becquerel

Algemene Periodieke Keuring (APK) bij Autobedrijf Becquerel

Kies voor een APK-Keuring bij Autobedrijf Becquerel en u weet direct waar u aan toe bent. Voldoet uw auto nog aan de wettelijke eisen op het gebied van veiligheid en milieu? Wij verzorgen de APK-Keuring van uw auto kundig, klantvriendelijk, snel en tegen een scherpe prijs. Maak daarom snel een online afspraak voor een APK Check.

Wat is een APK-Keuring ?

De apk staat voor algemene periodieke keuring. De apk-keuring is door de overheid ingevoerd om te controleren of uw auto nog verkeersveilig is, op de juiste manier staat geregistreerd en voldoet aan de milieunormen. De apk-keuring is wettelijk verplicht, maar is wel slechts een momentopname. Wanneer uw auto ‘apk-goedgekeurd’ is, wil dat niet zeggen dat uw auto de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden. Regelmatig onderhoud aan uw auto blijft slim.

Uw APK-Keuring: tips

Zorg ervoor dat uw auto op tijd wordt gekeurd voor de apk. Neem uw kentekenbewijs mee wanneer u uw auto wegbrengt voor een apk-keuring. Na de apk-keuring krijgt u een keuringsrapport. Bewaar dit keuringsrapport goed, zelfs als uw auto is afgekeurd. U moet het rapport van de apk-keuring namelijk bij u hebben tijdens het rijden. Combineer uw apk met een onderhoudsbeurt, zo heeft u al het nodige onderhoud direct achter de rug!

Nooit meer de apk-keuring vergeten !APK Keuring Eindhoven

Lastig om te onthouden wanneer het weer tijd is voor een apk-keuring? Maak dan gebruik van onze apk-reminder. Voer uw kenteken en zet de reminder voor de apk-keuring aan. U ontvangt automatisch een herinnering wanneer uw apk vervaldatum nadert en het tijd is om een afspraak te maken voor uw apk-keuring. U mag de auto 2 maanden voor de vervaldatum aanbieden voor de keuring. De oude vervaldatum blijft dan gehandhaafd. Is uw apk verlopen dan ontvangt u van het CJIB automatisch een boete, ongeacht of u op de openbare weg rijdt.

Gratis apk-keuring bij Autobedrijf Becquerel

Moderne auto’s zijn vaak van uitstekende kwaliteit en hebben daarom minder onderhoud nodig dan oudere auto’s. Daardoor kan de apk-keuring vaak met de grote beurt worden gecombineerd. De APK grote beurt is aantrekkelijk, want bij een grote beurt voeren wij de apk-keuring gratis voor u uit. U bespaart zo niet alleen geld, maar ook tijd!

Gratis APK-Keuring

APK Keuring EindhovenVakmanschap, betrouwbaarheid, goede service en scherpe APK keuring kosten: dit is precies wat Autobedrijf Becquerel u biedt. Wij zijn RDW-erkend en BOVAG-lid. We werken met ervaren, uitstekend opgeleide monteurs en beschikken over de modernste apparatuur. Blijkt uit de apk-keuring dat reparatie noodzakelijk is? Natuurlijk ontvangt u altijd een prijsopgave vooraf.

Bekijk ook onze andere diensten

APK-Keuring

APK KEURING

v.a. 45,-

Goede service en scherpe APK keuring kosten: dit is precies wat Autobedrijf Becquerel u biedt.

Auto Reparatie

AUTOREPARATIE

Neem contact op voor prijzen

Heeft uw auto een reparatie nodig? Dan bent u bij autobedrijf Becquerel aan het beste adres

Auto Onderhoud

ONDERHOUD

v.a. 85,-

Bezuinigen op onderhoud houdt altijd een risico in op hogere kosten voor reparatie of door pech.

Auto Storingsdiagnose

STORINGSDIAGNOSE

v.a. 25,-

De moderne auto zit tegenwoordig vol elektronische systemen die er voor zorgen dat alles soepel verloopt.